тролове на Оборище

Нов трол на Оборище и ново работно време

Posted on Posted in Новини

Имаме си нов трол на Оборище!!! Така че, ако искате да се запознаете с домакина на любимото ни място, минете оттам. Погледнете го в честните сини очи и го поздравете. Няма как да го сбъркате 🙂 А и тези от вас, които по-често се отбиват, със сигурност ще се сетят кой е той.
Ние наистина искахме да му сложим снимка, но той категорично отказа и ни заплаши със саморазправа. А, както всички знаем, ядосан трол не е добра идея.

Новото работно време на Оборище

И още нещо, което е също толкова важно – сменяме работното време на клуба на Оборище. Новите почивни дни са вторник и сряда (Къщата на Чаталджа, разбира се, ще е отворена тогава). Иначе по отношение на часовото въртене няма промяна – вратата се отключва в 16:00 и затваряме знаете кога.

Други промени няма – пак имаме много бири и много игри. Очаквайте скоро и нови попълнения в колекцията ни – задават се интересни заглавия.

Нови приятели

Освен това вече си партнираме с ozone.bg, като с тях ще правим различни весели събития. Първото е в четвъртък – ето го тук: https://www.facebook.com/events/1632748483722504/. Иначе – в сайта има прекрасна секция с настолни игри, така че може да го разгледате и да си изберете. Повечето от тези игри, разбира се, може да ги пробвате при нас.