Kaladesh Prerelease Weekend

Kaladesh Prerelease Weekend 23-25.09

Posted on Posted in Events

Каладеш идва (или ние отиваме там?), и за да смогнем да съберем целия awesomness на изданието, ще направим тридневен уикенд за посрещането му с любезната подкрепа на Министерски съвет, обявил 23.09 за почивен и Wizards of the Coast, избрали точно тази дата.
В петък ще започнем с GPT London (Modern) и множество FNM турнири. Допълнителна информация за петъчната програма ще дадем скоро, но обещаваме много FNM промота.
Сега по същество – пререлийз турнирите ще са в събота и неделя, започвайки още в полунощ в събота, ще има индивидуални и отборни, както и промоциЙ!

Програма:

Събота -24.09:
00:01 – Kalades Sealed
12:00 – Kaladesh 2HG Sealed
16:30 – Kaladesh Sealed

Неделя – 25.09:
12:00 – Kaladesh 2HG Sealed
16:30 – Kaladesh Sealed
Ако остане време и има желаещи, ще напрaвим и още един индивидуален турнир.

Цена за участие

Първото участие е 50 лева, всяко следващо – по 45. Естествено, картите, които получавате си остават за вас.
Срещу входната такса, всеки участник получава кутийка с 6 бустера, от които да си направи тесте, което може да включва и промо картата (rare или mythic rare от изданиeто), която също е в комплекта.
Всеки участник получава гарантирано 1 бустер Kaladesh за участие, допълнителни бустери ще се раздават на играчите с добри резултати.

Специална бира за Kaladesh

В Къщата на Трите трола има десетки видове бира, но специално за тридневния Kaladesh фест, Duvel Tripel Hop ще е на специална цена от 4,50 за бутилка. И разбира се, освен бирата, в Къщата на Трите трола има и храна, която ще се приготвя на място.

Duvel Tripel Hop HBC 291