подарък - the best 33 weeks of the year

Подарък от сърце за три години Трите трола!

Posted on Posted in Новини

Тази седмица празнуваме три години и имаме подарък за вас – нашите клиенти (защото без вас нямаше да ни има). Решихме да е нещо свързано с тройката, навързахме много тройки една след друга и ето какво измислихме!
Карта за следващите 33 седмици на стойност 33 лева. Ако се чудите – 33 седмици са повече от половин година. И ще са най-добрите седмици през 2017-а. А пък 33 лева са 11 посещения на Оборище или 6 на Чаталджа. Смятаме ги така, защото картата важи и за двете локации. И, естествено, може да бъде купена и от двете места.

Подарък от само 33 карти

Обаче картите не са безкраен брой (ще стане тясно един вид). Понеже си говорихме за тройки, те пак са 33 – за да не стават грешки :). Тоест, трябва да побързате, за да не гледате тъжно до следващия рожден ден!

Партито

Един рожден ден няма да е такъв, ако няма парти. Ние няма да правим някакви грандиозни изпълнения – просто скромно ще празнуваме на Чаталджа в неделя. Цял ден ще може да дойдете и да играете без нормалното плащане, а пък ние ще ви кажем наздраве, ще ви черпим шотове, кексове и други нещица. Също така не е нужно да носите подарък. Вие сте най-добрият подарък за Троловете.