BATTALIA: The Creation – LAUNCH PARTY

Posted on Posted in Events, Новини

Battalia

Скъпи приятели наближава моментът да отпразнуваме реализацията на многогодишния ни труд, 3 години и половина сериозна работа и последните няколко месеца безсънни нощи, си заслужават сериозна почерпка 🙂 .

Заповядайте на уреченото място в събота 19.12 от 18:00 часа, за да си поговорим за играта, да я видите, да пийнем и похапнем нещо заедно и ако желаете да поиграем (макар че фокуса на тази вече не планираме да е върху сериозната игра, а по-скоро върху купона и раздумката). Събитието е безплатно и абсолютно отворено, но имайте предвид, че бордгейм барът има капацитет и ще е добре да ни информирате предварително при желание за присъствие, за да успеем да се подготвим подобаващо. Подготвили сме ви почерпка, която ще е срещу безплатен куверт за напитки по време на събитието, НО трябва да се снабдите с него предварително от нашия магазин в София, кв. Манастирски ливади.

БЕЗПЛАТЕН КУВЕРТ – if you want it, come and claim it 🙂 !
по един брой на човек, срещу поименно записване и предварително взимане от магазин ФАНТАСМАГОРИЯ, кв. Манастирски ливади-запад, ул. Лъвски рид 6, бл. 4 , тел: +359 895 61 88 10 или kingdom@fantasmagoria.bg

За желаещи извън София – моля свържете се с нас за повече информация.

ВНИМАНИЕ – броят на кувертите е лимитиран до 100 броя свободни куверта, плюс отделно гарантиран куверт за всеки един от нашите 74 български бекъра 🙂 Ще ги раздаваме до изчерпване на количеството и ще играем най-бързият печели 🙂 Дори и да не успеете да се снабдите с безплатен куверт, пак ще сте добре дошъл на партито на свободна консумация 🙂 ! Чукнете все пак един клик на събитието, за да ви сложим в сметката като общ брой гости, които да очакваме !

В 20:00 часа двама от вашите домакини и създатели на играта Сашо и Леда Герови ще ви приветстват с добре дошли 🙂 ще вдигнем заедно по едно наздраве и след кратък разказ за сътворяването на Баталия и последвалата я кампания, ще сме там за малка импровизирана „беседа“ 🙂 около всичко, което ви интересува свързано с нашия успешно реализиран проект. Ще отговорим на вашите въпроси и всеки, който пожелае може да получи автограф от артистите или създателите на играта 🙂

Ще имаме импровизиран кът за продажба на място на всевъзможен (много готин) мърчандайз и бонус материали около Баталия и ще приемаме поръчки за индивидуално изпълнение на тениски, чаши и други интересни джунджурии, които ще ви покажем. Вероятно ще имаме и ограничен брой игри за продажба на място (според пространството и възможностите). В момента тече супер оферта в предварителна продажба (preorders) на сайта ни BigBag.bg, където можете да закупите играта все още на промо цена в пакет с 8 опаковки протектори UG на сензационна цена:
http://bigbag.bg/category/111/battalia-preorder.html

Location / локация: В НОВАТА КЪЩА СМЕ, не в подземието!

*Според изискванията на заведението куверти за алкохолни напитки не се раздават на лица под 18 години. Моля да информирате колежките ни в магазина, ако сте под 18 г. за да ви снабдят с правилния куверт за безалкохолни напитки. Благодарим за разбирането!