Заедно ще учим испански в Подземието

Posted on Posted in Новини

Подземието на Трите трола ще е домакин на „Carcajada2018“ – креативен курс по испански език за възрастни и деца, в който участниците лесно могат да проговорят езика на Пикасо и Дон Кихот. В курса ще се разучават и пеят песни, ще се представят сюжети на различни истории и ще се измислят диалози на място. Разбира се, ще се преподават и граматически правила, както и чрез интересни задачи ще се упражнява наученото. А с помощта на аудио-визуални материали хората наистина ще се потопят в испаноезичната култура.

Този курс е по-различен от другите, затова и са го нарекли креативен. В него по естествен начин ще се преодолеят езиковите бариери и участниците бързо ще се отпуснат да говорят на испански език. Ще могат свободно да изразяват своите идеи – без страх и напрежение. Темите ще бъдат свързани с реални ситуации от всекидневния живот. Ще се използват средствата на изкуството, ученето чрез преживяване и включването на сетивата. И не на последно място, заниманията ще се провеждат в Подземието на Трите Трола в уютна и спокойна атмосфера, предразполагаща към творчество 😉

Ако всичко това ви звучи интересно, елате тази събота, 20.01.2017 г. от 12 до 13.30 ч. в клуба ни на Оборище 80 и вижте представянето на курса „Carcajada2018“. Това ще е първото пътешествие из испаноезичния свят, а след презентацията ще пием хубаво вино и ще опитаме вкусно испанско ястие. Входът е свободен, така че заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.